opinionTECH

Οι έξυπνοι γονείς λένε ΝΑΙ στο έξυπνο gaming!

main

opinionTECH

Οι έξυπνοι γονείς λένε ΝΑΙ στο έξυπνο gaming!


Της Μαρίας Αμανατίδου

«Δεν κουράστηκες τόση ώρα μπροστά στην οθόνη;» Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουμε όλοι στα παιδιά μας πιο συχνά από το : πεινάς; Όχι βέβαια δεν κουράστηκε γιατί το ταξίδι του μυαλού δεν είναι ποτέ κουραστικό. Ο φόβος και η υπερβολή μπορεί να αποτελούν μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που νομίζουμε. Ξορκίζοντας την τεχνολογία, το παιχνίδι, τις νέες δυνατότητες και δαιμονολογώντας  για τις νέες προκλήσεις δεν βοηθάμε. Παγιδευόμαστε όλο και περισσότερο στο χάος και την αγωνία της αβεβαιότητας για το αν κάνουμε το σωστό. Κι επειδή το μέτρο είναι η λύση και όχι η δαιμονοποίηση της τεχνολογίας και των video games σας έχω την λύση.

Τα Seven Spots δεν κλείνουν τα μάτια στα σύγχρονα ερωτήματα και τις αγωνίες μικρών και μεγάλων. Επίσης δεν φορτώνουν και δεν φορτώνονται με ενοχές για το αν είναι σωστό ή όχι τα παιδιά μας αλλά και εμείς να αναζητούμε καταφύγιο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, με μέτρο, λογική και ασφάλεια, μέσα από τις κονσόλες παιχνιδιών και τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες δυνατότητες που παρέχονται πλέον.

Η ύπαρξη αυτών των προκλήσεων είναι δεδομένη. Και όχι απαραίτητα κακή. Μικροί και μεγάλοι χαρίζουν στον εαυτό τους κάποιες ώρες ψυχαγωγίας. Οι μικρότεροι γεννήθηκαν σε αυτή την εποχή που θεωρείται αυτονόητα δεδομένη η συνύπαρξη με την πληροφορική, το διαδίκτυο, το  gaming.

Οι μεγαλύτεροι ανακάλυψαν στην πορεία, ίσως έμαθαν και από τα παιδιά τους, ότι τους αφορά και αυτούς ο μαγικός κόσμος του PS4 και του gaming. Και περνάμε καλά, το διασκεδάζουμε, ταξιδεύουμε αλλά και επικοινωνούμε ταυτόχρονα , πατώντας σταθερά στην γη ακόμη και αν διασχίζουμε μια εικονική πραγματικότητα που τώρα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, γρήγορη, πλούσια σε εικόνες και ταχύτητα, ελκυστική και προκλητικά συναρπαστική. Περνάμε καλά γιατί προσφέρουμε και χαρά, προσφέροντας και πάλι με λογική σύνεση μέτρο και ασφάλεια, κίνητρο, επιβράβευση για κάτι που πέτυχαν οι δικοί μας άνθρωποι. Είναι ένα δώρο που κάνει δουλίτσα.

Έτσι λοιπόν δίνεται μία απίστευτα ελκυστική δυνατότητα να χαρούμε την καθημερινότητα ή τις ψυχαγωγικές μας αποδράσεις με περισσότερα και καλύτερα εργαλεία. Με απλά λόγια, εξασφαλίζοντας φθηνά και βολικά αυτά που ή δεν μπορούμε αλλά και ίσως δεν χρειάζεται να αγοράσουμε για να περάσουμε τόσο καλά όσο φανταζόμαστε.

ΝΑΙ στο έξυπνο gaming

Ενοικιάζοντας σε πραγματικά ελκυστικές τιμές, κονσόλες και τελευταίας τεχνολογίας και κυκλοφορίας εξαρτήματα για τις κονσόλες gaming. Έτσι λοιπόν δίνεται η ευκαιρία:

  • Στους γονείς που θέλουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στις νέες τεχνολογίες, να κάνουν το χατίρι των παιδιών και οι οποίοι ταυτόχρονα δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τον εξοπλισμό ή απλά δεν θέλουν να δαπανήσουν τα χρήματα  για την απόκτηση του.
  • Σε γονείς και παιδιά να γνωρίσουν την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας (VR) και να πάρουν μια γεύση από το μέλλον που μας περιμένει σε ότι αφορά την οικιακή και ψηφιακή τεχνολογία του μέλλοντος. Υπάρχει πληθώρα παιχνιδιών εμπειρίας όπως περιήγηση στον βυθό, πέταγμα στον αέρα (ως αετός) και άλλα ενδιαφέροντα που πραγματικά εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.
  • Είναι και μία  εναλλακτική λύση για πάρτι γενεθλίων στο σπίτι και τη διοργάνωση τουρνουά PS4 με την παρέα των παιδιών ή απλά χρήση του VR ως εμπειρία για τα παιδιά. Φυσικά αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τους μεγαλύτερους (μαθητές ή φοιτητές) που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν τον εξοπλισμό, λατρεύουν το gaming και θέλουν να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια την στιγμή που αυτά κυκλοφορούν.

Η υπηρεσία, αποτελεί αποκλειστικότητα των Seven Spots καθώς πουθενά αλλού δεν παρέχεται η δυνατότητα να ενοικιάσεις / δοκιμάσεις αντίστοιχο εξοπλισμό gaming.

Λεπτομέρειες θα βρεις εδώ .Αυτό όμως που δεν περιγράφεται με λέξεις είναι αυτό που μπορείς να απολαύσεις εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα στον αστείρευτο και μαγευτικό κόσμο του gaming.

Ποια είναι η άποψη σου;

Αρέσει σε %d bloggers: